1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

DW Live

Global 3000 - The Globalization Program

Më pas në 20:00 UTC: Journal

Lokale UTC E premte, 19.09.2014
19:30
Global 3000

The Globalization Program

anglisht More than 30% of the Philippine population work in farming, but very few of them make a decent living. Many young people move to the cities to find work, and end up living in the slums. We look at a project that is trying to reverse the trend.

The Globalization Program anglisht
20:00
Journal

News

anglisht

News anglisht
20:03
Business Brief

News

anglisht

News anglisht
20:15
World Stories

International Reporters

anglisht This week on World Stories: With UN help, feuding shepherds and farmers in Darfur make peace the traditional way, a Mexican carnival mask maker talks about his craft, and a great-grandmother in Belarus looks back on a hard life. A dedicated Bangladeshi photographer helps poor tea-plantation workers' children get an education, and Tunisia takes its tourists back to the land with an eco-hotel.

International Reporters anglisht
20:45
Sarah's Music

Contemporary Classical

anglisht In the fourth episode, Sarah Willis pays a visit to the annual Beethovenfest in Bonn. She meets Latvian conductor Andris Nelsons to discuss the life and work of the great composer Ludwig van Beethoven. This year’s festival features a performance by the City of Birmingham Symphony Orchestra of all nine of Beethoven’s symphonies.

Contemporary Classical anglisht
21:00
Journal

News

anglisht

News anglisht
21:03
Euromaxx

Lifestyle Europe

anglisht He didn’t only take photos with his camera, he captured historical events. That’s why German photographer Thomas Hoepker has now been given the Leica Hall of Fame Award. Also: She is one of the last big film divas: Sophia Loren is turning 80. And: a Berlin Startup makes furniture for bicycles!

Lifestyle Europe anglisht

Programi ynë

DEUTSCHE WELLE është institucion publik mediatik gjerman për botën e jashtme, që ofron një përmbajtje multimediale në 30 gjuhë të botës. Në fokus janë zhvillimet në Gjermani, në Evropë dhe në botë, për të cilat raportohet në mënyrë të paanshme dhe gjithëpërfshirëse.

Programi shqip i Deutsche Welle-s i filloi transmetimet në radio më 1 qershor 1992. Sot krahas transmetimit në radio, DEUTSCHE WELLE SHQIP ofron një përmbajtje të pasur informative në internet, e cila aktualizohet çdo ditë, në një proces ristrukturimi të pandërprerë. DW shqip transmeton përmes partnerëve në rajon edhe edicionin e përjavshëm televiziv "Europa Sot".

Kontakt

Kontakt

Deutsche Welle
Albanische Redaktion
Kurt-Schumacher-Str. 3
D -53110 Bonn
Deutschland

Telefon:  +49 228 429-4685
Telefaks: +49 228 429-4690

E-mail:  shqip@dw.de

http://www.dw.de/albanian

Kurset e mësimit të gjuhës gjermane

Besucherservice Berlin 2

Partnerët

Informacionet e DW në gjuhën shqipe shpërndahen edhe nga mediat partnere në Kosovë, në Shqipëri, në Maqedoni dhe në Serbi:

Radio Televizioni i Kosovës – RTK, telegrafi.com, kohanet.com, BalkanWeb.com, News24, Shkabaj.tk, MRT, TV-Spektri-Bujanovc

Nga lufta e Ftohtë tek integrimi në BE - Programet për Evropën Juglindore