1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Revista javore televizive e DW shqip

Europa sot

Zbuloni çdo javë Europën me kronika nga mbarë kontinenti

Europa Sot

Europa Sot

Symbolbild - Brücke über den Fluss Narva

Estoni: Nostalgjia për Rusinë

Bildergalerie Nachhaltige Städte Siena

Qyteti italian Siena drejt varfërisë - spekullime financiare dhe borxhe

Bildergalerie Eiffelturm Touristen

Kulla Eiffel një nga magnetët më të mëdhenj turistikë

"Europa Sot" tregon se cilat janë sfidat sot në kontinentin tonë. Ne pyesim: çfarë i motivon europianët, si e ndryshojnë ata Europën? Ne përcjellim zhvillimin e Europës por edhe konfliktet e saj. "Europa Sot" - çdo javë e re, informative, interesante, pranë njerëzve. Përjetoni vlera gazetareske dhe kulturë të mirëfilltë diskutimi, në ofertën multimediale të DW në gjuhën shqipe!